Brandweer Berkel-Enschot
Uitrukken 2009


Uitrukken 2000 - Uitrukken 2001 - Uitrukken 2002 - Uitrukken 2003 - Uitrukken 2004 -
Uitrukken 2005 - Uitrukken 2006 - Uitrukken 2007 - Uitrukken 2008 - Uitrukken 2009 - Uitrukken 2010 - Uitrukken 2011 - Uitrukken 2012

Januari - Februari - Maart - April - Mei - Juni - Juli - Augustus - September - Oktober - November - December

December

29 December 10.40 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het is loos alarm. Het is niet bekend waardoor het alarm is afgegaan. De 6741 is op de post gebleven.
28 December 03.05 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Dubuissonstraat in Berkel-Enschot voor een ongeval met gevaarlijke stoffen. Er zou een vreemde lucht waarneembaar zijn. Het bleek te gaan om een niet goed funtionerende CO melder.
27 December 15.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het is loos alarm, waarbij het alarm is afgegaan doordat een kar tegen een handmelder is gekomen.
26 December 03.50 u Berkel-Enschot rukt uit naar de A58 t.h.v. L33.4 voor een ongeval met beknelling. Het betreft een eenzijdig ongeval, waarbij de auto op de kop in de sloot terecht is gekomen. Gelukkig lag er geen water in de sloot en heeft de bestuurder zelf uit de auto kunnen komen. De 6741 is wel gealarmeerd geweest, maar niet ter plaatse hoeven zijn. Moergestel en Tilburg hebben het ongeval afgewerkt.
25 December 15.15 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Kerkstraat te Berkel-Enschot voor een binnenbrand. Het blijkt te gaan om een schoorsteenbrand. Na inspectie en nacontrole heeft de brandweer alles onder controle. Er was geen vuur waarneembaar. >>> Foto's
25 December 08.45 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Oranjesingel te Berkel-Enschot voor een automatisch brandalarm. Het is loos alarm. Alarmering wordt door het bedrijf afgemeld na alarmering van de brandweer.
23 December 09.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het gaat om gelijke melding als gisteren.
22 December 09.45 u Berkel-Enschot rukt uit naar Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het is loos alarm. Later bleek het te gaan om stoomvorming. In overleg met het GMK is de 6741 binnen gebleven.
21 December 17.25 u Berkel-Enschot rukt uit de Oranjesingel in Berkel-Enschot voor een automatisch brandalarm. Het is loos alarm. In overleg met het GMK is de 6741 op de post gebleven.
21 December 07.20 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Moergestelseweg in Oisterwijk voor een ongeval. Er is een persoon voor de trein gesprongen.
19 December 22.00 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Lijsterbeslaan in Berkel-Enschot voor een schoorsteenbrand. Het betreft een kleine brand. De 6741 voert een nacontrole uit en keert vervolgens terug naar de post.
15 December 12.20 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. Het alarm is waarschijnlijk afgegaan tijdens het verrijden van een bed. De 6741 is op de post gebeleven.
4 December 21.10 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Veemarktstraat in Tilburg voor een automatisch brandalarm. Het is loos alarm, waarbij het alarm is afgegaan door rook. De 6741 is op de post gebleven. >>> Foto's
4 December 11.15 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Oranjesingel in Berkel-Enschot voor een automatisch brandalarm. Ook deze keer is het loos alarm. Het is niet bekend waardoor het alarm is afgegaan. Berkel-Enschot is in overleg met het GMK niet ter plaatse geweest.
1 December 17.20 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Oranjesingel in Berkel-Enschot voor een automatisch brandalarm. Ook dit blijkt loos alarm, waarbij het alarm is afgegaan door een broodrooster.
1 December 16.50 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Wilhelminapark te Tilburg voor een automatisch brandalarm. Het is loos alarm. Berkel-Enschot is op de post gebleven.

November

24 November 09.40 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het alarm is loos en is afgegaan door werkzaamheden.
23 November 00.20 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Zandstraat voor een binnenbrand. Het betreft een middelbrand in een leegstaande boerderij. Voor een 3e keer is er op dit adres een brand melding. Volgens omstanders is het met opzet in brand gestoken. Politie zet een onderzoek in. >>> Foto's
21 November 16.55 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Oranjesingel voor een automatisch brandalarm. Het alarm is loos en is afgegaan door een tosti-ijzer.
20 November 19.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Laag Heukelomseweg voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. Het alarm is afgegaan door het koken.
17 November 16.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Spoordijk te Heukelom voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. Door een onaangekondigde oefening en foutieve handelingen is het alarm afgegaan. De eenheden zijn binnen gebleven op de post.
16 November 12.55 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. Het alarm is afgegaan door roker onder de melder. Alle eenheden zijn binnen gebleven.
16 November 10.35 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm, waarbij het alarm is afgegaan door een oververhit tosti-ijzer. Alle eenheden zijn in overleg met het GMK binnen gebleven.
12 November 19.40 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Zandstraat voor een binnenbrand. Het betreft een kleine brand in een leegstaande boerderij. De 6741 heeft de brand in de kiem kunnen smoren.
11 November 16.10 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. Het alarm is waarschijnlijk door baldadigheid afgegaan.
11 November 5.15 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Rijnstraat in Tilburg voor een binnenbrand. Het betreft een zeer grote brand van een voormalige Toyota garage. De ruimte is nu ingebruik door een keukenexploitant. De hoogwerken van Post Centrum heeft kort zelf ook in brand gestaan maar door het snel ingrijpen van eigen personeel is de schade beperkt gebleven. >>> Foto's
8 November 01.45 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Monseigneur Poelstraat voor algemene dienstverlening. De CO melder is afgegaan. Niets kunnen meten melder gereset.
7 November 16.05 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Spoordijk in Heukelom voor een buitenbrand. Het betreft loos alarm. Er wordt melding gedaan van een schuurbrandje, maar er wordt niets gevonden. De 6741 keert terug naar de post.
5 November 09.10 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm, waarbij het alarm is afgegaan door stopomvorming onder de melder. Alle eenheden zijn in overleg met het GMK binnen gebleven.

Oktober

24 Oktober 03.40 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Heukelomseweg voor stormschade. Het betreft het verwijderen van een gevaarlijk loshangende tak boven de rijweg.
20 Oktober 17.50 u Berkel-Enschot rukt uit naar 't Zwaantje voor een buitenbrand. Het betreft een kleine brand, waarbij het gaat om een autobrand. Door lekkage van benzine is de brand ontstaan. Als snel was de brandweer de brand meester.
17 Oktober 10.20 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Enschotsebaan voor een buitenbrand. Het betreft een kleine brand. Het blijkt te gaan om een illegale stook. De eigenaar is door de bevelvoerder aangesproken.
17 Oktober 10.00 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Torentjeshoef aan de Oranjesingel voor een autoamtisch brandalarm. Het alarm is afgegaan door rook onder de melder. De 6741 is ter plaatse geweest om een onderzoek in te stellen
9 Oktober 12.15 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Rosmolen voor een automatisch brandalarm. Het alarm is loos en alle eenheden zijn binnen gebleven op de post.
6 Oktober 19.55 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Kerkstraat voor een binnenbrand. Het betreft een kleine brand, welke is ontstaan door brand in een frituuroven.
5 Oktober 03.45 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm, waarbij het alarm is afgegaan door bakken. Alle eenheden zijn binnen gebleven.
2 Oktober 17.45 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. Het alarm is afgegaan door onbekende oorzaak.
1 Oktober 04.40 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Heuvelring te Tilburg voor een binnenbrand in discotheek ZINO. Het betreft een uitslaande brand na een gasexplosie. >>> Foto's

September

26 September Vandaag was er een vaardigheidsdag in de regio, 7 korpsen deden hieraan mee (Riel, Gilze, Goirle, Oisterwijk, Moergestel, Berkel-Enschot, Diessen, Udenhout).
Foto's van Object "De Hefbrug" Klik hier >>> Foto's >>> Verslag en uitslag
9 September 00.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Laag Heukelomseweg voor het reinigen van het wegdek i.v.m. een klein oliespoor.
9 September 00.15 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Laag Heukelomseweg voor een verkeersongeval met beknelling. Het slachtoffer is zelf uit de auto gekomen. In overleg met het GMK blijft 6741 op de post. >>>foto's
6 September 11.45 u Berkel-Enschot rukt uit naar De Zicht voor een buitenbrand. Het betreft loos alarm.
6 September 09.25 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm, waarbij het alarm is afgegaan door een storing.
3 September 17.35 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Korenbloemstraat voor stormschade. Er was een gevaarlijk hangende tak in een boom. De hoogwerkerv van Post Centrum is opgeroepen voor assistentie bij het verwijderen van de tak.

Augustus

26 Augustus 05.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. Door een spray is de melder afgegaan. Alle eenheden zijn in overleg met het GMK binnen gebleven.
21 Augustus 11.35 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Rauwbrakenweg. Er is iemand voor de trein gesprongen, identiteit is onbekend.
16 Augustus 15.05 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Bechtweg te Tilburg voor het reinigen van het wegdek. De 6733 werkt een en ander af.
16 Augustus 14.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Bechtweg te Tilburg voor het reinigen van het wegdek i.v.m. een klein oliespoor.
11 Augustus 12.50 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm.
4 Augustus 11.05 u Berkel-Enschot rukt uit naar Pieter Vreedeplein te Tilburg voor een automatisch brandalarm. Post Centrum werkt een en ander af.

Juli

28 Juli 14.25 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Petrus Loosjesstraat te Tilburg voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm, waarbij het alarm is afgegaan door een storing. In overleg met het GMK is de 6741 binnen gebleven.
28 Juli 17.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Rosmolen voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm; het alarm is afgegaan bij het koken. De 6741 is op verzoek van het GMK ter plaatse geweest. De hoogwerker is teruggekeerd naar Post Centrum.
28 Juli 17.20 u Berkel-Enschot rukt uit naar de A65 t.h.v. L. 17.7 voor een buitenbrand. Het betreft een kleine buitenbrand, waarbij de snelwegprocedure is gehanteerd. Brandweer Oisterwijk is als eerste ter plaatse, dus Berkel-Enschot keert terug naar de post.
25 Juli 11.00 u Berkel-Enschot rukt uit naar de A58 t.h.v. R 35.0 voor een buitenbrand. Het betreft een kleine hulpverlening bij een eenzijdig ongeval en geen brand. Doordat de bestuurder onwel is geworden, is de auto van de weg geraakt. De trauma helikopter is ter plaatse geweest om het slachtoffer af te voeren naar het Elizabeth Ziekenhuis.
24 Juli 07.20 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. Alle voertuigen keren terug naar de post.
15 Juli 18.05 u Berkel-Enschot rukt ui tnaar de Maire Vugtslaan voor een binnenbrand. De oven in de keuken blijkt in brand te staan. De 6741 controleert de zaak en keert vervolgens terug naar de post.
15 Juli 17.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Rosmolen voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. Berkel-Enschot is wel ter plaatse geweest op verzoek van het GMK. De hoogwerker is teruggekeerd naar Post Centrum. Door stoomvorming bij het koken is het alarm afgegaan.
12 Juli 02.10 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Bosscheweg voor een ongeval met beknelling. Het betreft een klein ongeval, waarbij een personenauto onder de voorkant van een bus is gereden. 2 slachtoffers zitten bekneld. Berkel-Enschot helpt de 2 personen uit de auto te halen, waarna ze zijn afgevoerd naar het Elizabeth Ziekenhuis. Doordat het luchtsysteem van de dus was beschadigt heeft het een lange tijd geduurd voordat er weer beweging in de bus was, om deze vervolgens af te slepen.
10 Juli 23.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar de N65 t.h.v. 13.5 aan de Bosscheweg voor een ongeval met beknelling. Een auto is tegen een boom gereden, omdat de bestuurder onwel is geworden. Berkel-Enschot is als eerste ter plaatse. >>> foto's
5 Juli 09.30-17.00 u Berkel-Enschot 26e keer Spuitbal >>>foto's

Juni

30 Juni 22.00 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Jan Wierhof te Tilburg voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm, waarbij het alarm is afgegaan door baldadigheid.
25 Juni 06.50 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het is loos alarm..
20 Juni 10.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar de A58 t.h.v. L 38.500 voor een buitenbrand. Het betreft loos alarm.
19 Juni 15.35 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis. Het betreft loos alarm.
19 Juni 08.55 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis. Het betreft loos alarm.
18 Juni 13.35 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis. Het betreft loos alarm, waarbij het alarm is afgegaan door een storing.
17 Juni 09.50 u Berkel-Enschot rukt uit naar Campina Holland op industrieterrein Loven voor een automatisch brandalarm. Het is loos alarm en de 6741 keert terug naar de post.
12 Juni 15.25 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Molenstraat/Durendaelweg voor het reinigen van het wegdek in verband met een Oliespoor. Het betrof een klein spoor maar wel veel olie op het wegdek. Het spoor liep naar de veroorzaker en was historisch Opel busje. >>>foto's
10 Juni 00.10 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm.
7 Juni 15.00 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Berkelseweg voor een buitenbrand.
4 Juni 21.10 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Torentjeshoef voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm.

Mei

30 Mei 23.25 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Schaapkenslaan voor het reinigen van het wegdek in verband met een dieselspoor. Het betrof een flink spoor van de Schaapkenslaan tot aan de andere kant van Berkel-Enschot, Rhijnkant. Het spoor liep naar de veroorzaker en was een taxi.
29 Mei 03.05 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Bosscheweg voor een buitenbrand. Het betreft een kleine brand, aangestoken door vandalisme. Er is een brandende doek op een flitspaal gelegd. De 6741 werkt een en ander netjes af.
26 Mei 20.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het alarm is afgegaan door een brandje in het stookhuis. Post Centrum met Hoogwerker en de OVD zijn aanwezig geweest om de brand te blussen. Isolatiebekleding van diesel aggregaat heeft spontaan vlam gevat.
25 Mei 20.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het is loos alarm. Het alarm is afgegaan door een magnetron. De brandweer is niet nodig.
22 Mei 10.20 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Tobias Asserlaan voor het reinigen van het wegdek naar aanleiding van een oliespoor. Daar het een groot spoor betreft, is de brandweer wel even zoet geweest.
15 Mei 07.20 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Burgemeester Bechtweg voor een verkeersongeval met beknelling. Een auto en een vrachtauto zijn bij het ongeluk betrokken. Samen met de GGD is het slachtoffer uit de auto gehaald en onderzocht. Omdat de bestuurder eerder deze maand ook al een aanrijding had gehad, werden er extra voorzorgs matregelen getroffen.
13 Mei 08.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het is loos alarm. Door een kapot gestoten handmelder is het alarm afgegaan.
07 Mei 15.00 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het is loos alarm. De brandweer is niet nodig.
05 Mei 11.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Torentjeshoef voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. Door kookwerkzaamheden is het alarm afgegaan. De 6741 is binnen gebleven op de post.
01 Mei 09.45 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het is loos alarm. Het alarm is door sloopwerkzaamheden afgegaan. De 6741 is binnen gebleven op de post.

April

30 April 08.45 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. Het alarm is door sloopwerkzaamheden afgegaan. De 6741 is in overleg met het GMK op de post gebleven.
27 April 20.15 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. Het alarm is door een foutje bij een BHV oefening afgegaan. De 6741 is op de post gebleven.
25 April 23.45 u Berkel-Enschot rukt uit naar de A58 t.h.v. L38.300 voor een verkeersongeval met beknelling. Het betreft een eenzijdig ongeval, waarbij een auto met caravan over de kop geslagen is. De slachtoffers zijn op eigen kracht uit de auto gekropen. Inzet van de brandweer was niet nodig.
24 April 13.50 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. De handmelder is afgegaan, doordat met het verrijden van een bed deze van de muur is gereden. De 6741 is in overleg met het GMK binnen gebleven.
19 April 17.45 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Prisma de Rosmolen voor een automatisch brandalarm. Het is loos alarm. Door bakken en braden is het alarm afgegaan. De 6741 is binnen gebleven op de post.
16 April 14.25 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. Het alarm is door stofvorming afgegaan. De 6741 is op de post gebleven.
12 April 14.25 u Berkel-Enschot rukt uit naar de A58 t.h.v. L 38.600 voor een ongeval met beknelling. Het betreft een eenzijdig ongeval. De auto is van de weg geraakt en in de sloot terecht gekomen. Het slachtoffer is op eigen kracht uit de auto gekropen. De 6733 wordt ingezet en de 6741 keert onverricht ter zake terug naar de post.
8 April 15.10 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Tobias Asserlaan/Jan Tinbergenlaan voor het reinigen van het wegdek. Er is door een onbekende oorzaak olie op het wegdek terecht gekomen. De 6741 werkt een en ander af.
7 April 07.40 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. De 6741 is in overleg met het GMK op de post gebleven.
3 April 23.25 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Generaal Eisenhowerweg voor een buitenbrand. Het betreft 3 auto's. 1 Auto is vermoedelijk in brand zijn gestoken. De 3 auto's zijn totaal uitgebrand. De politie neemt 1 auto in beslag voor verder onderzoek. >>>Foto's

Maart

26Maart 12.50 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Eikenboschweg voor het reinigen van het wegdek i.v.m. oliespoor. Veroorzaker is onbekend gebleven.
22 Maart 21.25 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Durendaelweg voor het reinigen van het wegdek i.v.m. oliespoor door defect aan auto.
20 Maart 22.35 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Dom. S. Dubuissonstraat te Berkel-Enschot voor een schoorsteenbrand. De 6741 en de 6751 controleren de schoorsteen. De bewoner had zelf het vuur in de openhaard gedooft met zand. >>> Foto's
17 Maart 15.35 u Berkel-Eschot rukt uit naar de Ambrosiusweg te Hilverenbeek voor het reinigen van het wegdek.
10 Maart 14.55 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. De 6741 keert terug naar de post.
07 Maart 14.00 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Laag Heukelomseweg 5 voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm.
06 Maart 06.20 u Berkel-Enschot rukt uit naar de A58 t.h.v. L37.200 voor een buitenbrand met prio 1. Het betreft een kleine brand in verband met een ongeluk met een vrachtwagen.
01 Maart 15.25 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Anthony van Dijcklaan voor een brandgerucht. Er is melding gemaakt van een brandlucht in de school; er is geen locatie te vinden. Nader onderzoek wijst uit dat het gaat om een buitenbrandje. Er staan bladeren in brand wat de rook en brandgeur veroorzaakt in de school. De 6741 werkt een en ander af en keert daarna terug naar de post. Brandgerucht school >>> Foto's

Februari

26 Febr 13.40 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Torentjeshoef voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. De 6741 is in overleg met het GMK binnen gebleven.
23 Febr 03.45 u Berkel-Enschot rukt uit naar De Kraan voor een buitenbrand. Het is een kleine brand, waarschijnlijk aangestoken door baldadigheid i.v.m. Carnaval. Een papiercontainer is in brand gezet. De 6741 werkt een en ander af en keert daarna terug naar de post.
03 Febr 10.30 u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. De 6741 is binnen gebleven in overleg met het GMK.
02 Febr 10.10 u Berkel-Enschot rukt uit naar de Burgemeester Bechtweg voor een ongeval met beknelling. Het betreft 2 vrachtwagens en 1 personenauto. 1 slachtoffer zit bekneld, welke later wordt afgevoerd naar het Elizabeth Ziekenhuis.

Januari

31 Jan 18.25u Berkel-Enschot rukt uit naar de Loblaan voor een dienstverlening. Het betreft een melding omtrent koolmonoxide.
31 Jan 17.25u Berkel-Enschot rukt uit naar de Jan Tinbergenlaan voor een melding omtrent een schoorsteenbrand. Ter plaatse aangekomen is alleen een zwarte rookpluim zichtbaar. De brandweer maakt de schoorsteen schoon en keert terug naar de post.
22 Jan 18.10u Berkel-Enschot rukt uit naar de Torentjes Hoef aan de Oranjesingel voor een automatisch brandalarm. Het betreft loos alarm. De 6741 is binnen gebleven in overleg met het GMK.
15 Jan 17.30u Berkel-Enschot rukt uit naar de Torentjes Hoef aan de Oranjesingel voor een automatisch brandalarm. Een brandende kaars heeft de melder doen activeren.
15 Jan 13.35u Berkel-Enschot rukt uit naar de Torentjes Hoef aan de Oranjesingel voor een brandgerucht. Onderzoek wijst uit dat de remmen in de liftmachinekamer zijn warm gelopen. De lift is uitgeschakeld achtergelaten. De technische dienst haalt een erkend liftmoneur erbij voor reparatie.
13 Jan 17.40u Berkel-Enschot rukt uit naar het Elizabeth Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm.
07 Jan 17.30u Berkel-Enschot rukt uit naar de Piushaven. Er is een melding binnen gekomen voor een drenkeling te water. Ter plaatse aangekomen, wordt er geen drenkeling gevonden. Politie, GGD en Brandweer hebben het gebied onderzocht, maar niemand gevonden. De 6741 keert onverricht ter zake terug naar de post.
04 Jan 16.45u Berkel-Enschot rukt uit naar de Kerkstraat voor een containerbrand. Blijkt te gaan om een plastic verzamelbox. >>>Foto's
04 Jan 13.55u Berkel-Enschot rukt uit naar de Dokter Tombrocklaan 24 voor een schoorsteenbrand.
01 Jan 23.20u Berkel-Enschot rukt uit naar de Monseigneur Bekkerstraat te Berkel-Enschot voor een schoorsteenbrand. Het betreft een kleine brand. Zowel de 6741 als de hoogwerker zijn ter plaatse geweest. De hoogwerker van Post Centrum weigerde zijn dienst, daarom is de hoogwerker van Post Vossenberg ook ter plaatse geweest. >>> Foto's

Uitrukken 2000 - Uitrukken 2001 - Uitrukken 2002 - Uitrukken 2003 - Uitrukken 2004 -
Uitrukken 2005 - Uitrukken 2006 - Uitrukken 2007 - Uitrukken 2008 - Uitrukken 2009 - Uitrukken 2010 - Uitrukken 2011 - Uitrukken 2012